Матеріали для Нової української школи 1 клас - планування, розробки уроків, дидактичні та методичні матеріали, підручники та зошити

Бджільництво - словник-довідник

ОЦЕТ МЕДЯНИЙ — чудова кулінарна приправа, що надає стравам ніжного смаку і приємного аромату. Для приготування О. м. беруть медяну ситу (солодку воду), що залишається після промивання тари, або ж роблять її з низькосортних сортів або закислого меду. Для 15-20%-вої сити 1,5-2 кг меду розпускають в 10 л води (близько 24 °С), додають харчові дріжджі та ставлять у тепле місце. Оптимальна температура для шумування 15- 20 °С. При вищій температурі виділиться значно менше спирту й сам процес швидко припиниться. Під дією дріжджів спочатку відбувається спиртове шумування, а потім спиртово-кисле, у результаті чого утвориться О. м. Отриманий О. м. розливають у посудини, закупорюють і зберігають у прохолодному місці. Збовтувати при переливанні його не можна, щоб не захопити знизу дріжджових опадів.









загрузка...

Віртуальна читальня освітніх матеріалів для студентів, вчителів, учнів та батьків.

Наш сайт не претендує на авторство розміщених матеріалів. Ми тільки конвертуємо у зручний формат матеріали з мережі Інтернет які знаходяться у відкритому доступі та надіслані нашими відвідувачами. Якщо ви являєтесь володарем авторського права на будь-який розміщений у нас матеріал і маєте намір видалити його зверніться для узгодження до адміністратора сайту.

Дозволяється копіювати матеріали з обов'язковим гіпертекстовим посилання на сайт, будьте вдячними ми затратили багато зусиль щоб привести інформацію у зручний вигляд.

© 2008-2019 Всі права на дизайн сайту належать С.Є.А.