Матеріали для Нової української школи 1 клас - планування, розробки уроків, дидактичні та методичні матеріали, підручники та зошити

Сад і город (енциклопедія)

ДОДАТОК

КІЛЬКІСТЬ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН ,

ЯКІ ПОГЛИНАЮТЬСЯ ОВОЧЕВИМИ РОСЛИНАМИ З ГРУНТУ

У період росту та розвитку рослини забирають із ґрунту різну кількість поживних речовин. Співвідношення середнього поглинання поживних речовин і потреби овочів у них наводиться нижче.

За азотом:

-        Капуста білокачанна — поглинання з ґрунту — 390 г на 100 кг готової продукції; потреба в добриві — 500 г на 100 кг готової продукції.

-        Капуста цвітна — поглинання — 840 г на 100 кг урожаю; потреба — 1000 г на 100 кг урожаю.

-        Томати — поглинання — 320 г на 100 кг урожаю; потреба — 450 г на 100 кг готової продукції.

-        Цибуля-сівок — поглинання — 930 г на 100 кг готової продукції; потреба — 700 г на 100 кг готової продукції.

-        Ріпчаста цибуля — поглинання — 440 г на 100 кг готової продукції; потреба — 600 г на 100 кг урожаю.

-        Огірки — поглинання — 230 г на 100 кг готової продукції; потреба — 350 г на 100 кг урожаю.

-        Картопля — поглинання — 320 г на 100 кг готової продукції; потреба — 400 г на 100 кг готової продукції.

-        Морква — поглинання — 240 г на 100 кг урожаю; потреба — 300 г на 100 кг готової продукції.

-        Буряк — поглинання — 250 г на 100 кг готової продукції; потреба — 300 г на 100 кг готової продукції.

-        Салат — поглинання — 220 г на 100 кг готової продукції; потреба — 250 г на 100 кг урожаю.

-        Шпинат — поглинання — 360 г на 100 кг готової продукції; потреба — 400 г на 100 кг готової продукції.

За фосфором:

-        Шпинат — поглинання з ґрунту — 360 г на 100 кг готової продукції; потреба — 400 г на 100 кг урожаю.

-        Салат — поглинання — 220 г на 100 кг готової продукції; потреба — 250 г на 100 кг готової продукції.

-        Буряк — поглинання — 150 г на 100 кг урожаю; потреба — 250 г на 100 кг готової продукції.

-        Морква — поглинання — 100 г на 100 кг готової продукції; потреба — 300 г на 100 кг готової продукції.

-        Картопля — поглинання — 120 г на 100 кг готової продукції; потреба — 600 г на 100 кг урожаю.

-        Огірки — поглинання — 140 г на 100 кг урожаю; потреба — 250 г на 100 кг готової продукції.

-        Ріпчаста-цибуля — поглинання — 120 г на 100 кг готової продукції; потреба — 400 г на 100 кг готової продукції.

-        Цибуля-сівок — поглинання — 160 г на 100 кг готової продукції; потреба — 500 г на 100 кг готової продукції.

-        Помідори — поглинання — 130 г на 100 кг готової продукції; потреба — 450 г на 100 кг урожаю.

-        Цвітна капуста — поглинання — 280 г на 100 кг готової продукції; потреба — 1000 г на 100 кг урожаю.

-        Капуста білокачанна — поглинання — 140 г на 100 кг готової продукції; потреба — 500 г на 100 кг готової продукції.

За калієм:

-        Капуста білокачанна — поглинання з ґрунту — 420 г на 100 кг готової продукції; потреба в добриві — 600 г на 100 кг готової продукції.

-        Цвітна капуста — поглинання — 800 г на 100 кг готової продукції; потреба — 1200 г на 100 кг готової продукції.

-        Помідори — поглинання — 130 г на 100 кг готової продукції; потреба — 500 г на 100 кг урожаю.

-        Цибуля-сівок — поглинання — 400 г на 100 кг готової продукції; потреба — 500 г на 100 кг готової продукції.

-        Ріпчаста цибуля — поглинання — 320 г на 100 кг урожаю; потреба — 500 г на 100 кг готової продукції.

-        Огірки — поглинання — 350 г на 100 кг готової продукції; потреба — 500 г на 100 кг готової продукції.

-        Картопля — поглинання — 720 г на 100 кг урожаю; потреба — 900 г на 100 кг готової продукції.

-        Морква — поглинання — 390 г на 100 кг готової продукції; потреба — 500 г на 100 кг готової продукції.

-        Буряк — поглинання — 430 г на 100 кг готової продукції; потреба — 500 г на 100 кг урожаю.

-        Салат — поглинання — 500 г на 100 кг готової продукції; потреба — 600 г на 100 кг готової продукції.

-        Шпинат — поглинання — 520 г на 100 кг готової продукції; потреба — 700 г на 100 кг готової продукції.









загрузка...

Віртуальна читальня освітніх матеріалів для студентів, вчителів, учнів та батьків.

Наш сайт не претендує на авторство розміщених матеріалів. Ми тільки конвертуємо у зручний формат матеріали з мережі Інтернет які знаходяться у відкритому доступі та надіслані нашими відвідувачами. Якщо ви являєтесь володарем авторського права на будь-який розміщений у нас матеріал і маєте намір видалити його зверніться для узгодження до адміністратора сайту.

Дозволяється копіювати матеріали з обов'язковим гіпертекстовим посилання на сайт, будьте вдячними ми затратили багато зусиль щоб привести інформацію у зручний вигляд.

© 2008-2019 Всі права на дизайн сайту належать С.Є.А.