Сад і город (енциклопедія)

ДОДАТОК

НОРМИ ВИТРАТИ НАСІННЯ ПРИ ПОСІВІ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР

Норми посіву подаються з розрахунку на 10 м2. При цьому потрібно враховувати, що ділянка площею 10x10 м, тобто 100 м2, становить одну сотку:

- боби 250-300 г

- горох 160-240г

- кабачки 2-2,5 г

- капуста білокачанна 0,2г капуста білокачанна

- капуста білокачанна

(для розсади) 0,5 г

- кукурудза цукрова 14-24 г

- цибуля-сівок (чорнушка) 40—80 г

- цибуля ріпчаста (чорнушка) 6-10 г

- цибуля-сівок на ріпку 400-600 г

(при розмірі цибулин сівка 10-15 мм)

- цибуля-сівок на ріпку 600-1000 г

(при розмірі цибулин сівка 15-22 мм)

- цибуля-сівок на ріпку 1000-1400 г

(при розмірі цибулин сівка 22-30 мм)

- цибуля-порей 6-8 г

- цибуля-батун 10-30 г

- морква 4-6 г

- огірки 6-10 г

- патисони 3-5 г

- перець солодкий (для розсади) 1 г

- редис 15-20г

- редька 5-6 г

- ріпа 1-2 г

- помідори 0,3-0,5 г

- буряк 8-10 г

- гарбуз 1,8-4 г

- квасоля 80-120 г

- часник 1000-2500 г

- пастернак 5-6 г

- петрушка 4-5 г

- кріп (для зеленої маси) 20-30 г кріп (на насіння

кріп (на насіння

і для консервування) 10-12 г

- салат листковий 3-6 г

- салат качанний (для розсади) 1-2 г

- салат цикорний 2-2,5 г

- шпинат 25-50 г

- щавель 3-10 г

- селера (для розсади) 0,3-0,4 г





Відвідайте наш новий сайт - Матеріали для Нової української школи - планування, розробки уроків, дидактичні та методичні матеріали, підручники та зошити