УРОКИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ
7 клас

II семестр

ПОВТОРЕННЯ

 

УРОК 94

Тема. Повторення. Традиційний англійський сніданок

 

Мета:

·       вдосконалювати навички читання та усного мовлення з теми;

·       формувати лексичні, граматичні та мовленнєві навички учнів;

·       виховувати позитивне ставлення до вивчення різних іноземних мов, естетичне ставлення до явищ навколишнього середовища;

·       сприяти розвитку логічного мислення, спостережливості, уяви,уваги.

ХІД УРОКУ

I. Організація класу. Привітання

 

II. Підготовка до іноземного мовлення

Фонетична й мовленнєва зарядка.

 

IIIОсновна частина уроку

a) Перевірка виконання домашнього завдання.

What do you know about films?

b) Впр. 1, c. 164 — read the description of a traditional English breakfast and answer the questions.

What is a traditional French American Japanese breakfast?

Why are the English extremely proud of their breakfast?

What are the basic ingredients of English breakfast?

What else could it include?

Which other English breakfast specialties do you know?

How many British ate a cooked breakfast up to the 1960s?

What are popular alternatives to traditional breakfast?

What are basic ingredients of your breakfast?

Who prepares breakfast in your family? Why?

What is your favorite meal of the day? Give your reasons.

c) Bпp. 2, c. 165 — listen (tapescript 59, p. 203) and say if the statements are true or false.

Lunch is eaten before noon.

It usually takes about 20 minutes for a person to have lunch.

The most popular lunches are salads and hamburgers.

You can buy a snack in a restaurant.

A typical snack is a sandwich.

+ Schoolchildren like to have chocolate and biscuits for lunch.

d) Nutrition. Everything in moderation

The recommended amount of fat for the average woman is about 30 to 60 grams a day.

Most Americans (79 %) believe nutrition is important to health, yet only four in 10 (39 %) say they are doing all they can to eat healthfully.

Women (42 %) are more likely than men (36%) to say they are doing all they can to achieve a healthful diet.

Nine in ten Americans (92 %) believe fruits and vegetables have “very healthy effects”.

 

IVЗавершальна частина уроку

Домашнє завдання

Впр. 1, с. 166.

Підсумки уроку

Учитель підбиває підсумки уроку та оцінює роботу учнів.






Відвідайте наш новий сайт - Матеріали для Нової української школи - планування, розробки уроків, дидактичні та методичні матеріали, підручники та зошити

Віртуальна читальня освітніх матеріалів для студентів, вчителів, учнів та батьків.

Наш сайт не претендує на авторство розміщених матеріалів. Ми тільки конвертуємо у зручний формат матеріали з мережі Інтернет які знаходяться у відкритому доступі та надіслані нашими відвідувачами.

Всі матеріали на сайті доступні за ліцензією Creative Commons Attribution-Sharealike 3.0 Unported CC BY-SA 3.0 та GNU Free Documentation License (GFDL)

Якщо ви являєтесь володарем авторського права на будь-який розміщений у нас матеріал і маєте намір видалити його зверніться для узгодження до адміністратора сайту.

Дозволяється копіювати матеріали з обов'язковим гіпертекстовим посиланням на сайт, будьте вдячними ми приклали багато зусиль щоб привести інформацію у зручний вигляд.

© 2007-2019 Всі права на дизайн сайту належать С.Є.А.